Dommere

Årets dommere i Cosplaykonkurransen byr på et bredt spekter av kunnskap og mange års erfaring. Sammen er de et utmerket lag som vil kunne sette pris på deltakernes kostymer ned til hver minste detalj!

KARIN OLAVA

Karin Olava har studert 1 år Spesialeffekter ved NISS – Nordisk Institutt for Scene og Studio. Hun har holdt på med cosplay siden 2011, og har blant annet jobbet med spillpromotion for Bioware/EA (Dragon Age) og Acitivision (Destiny). Hun er glad i alle aspekter med cosplay og alle teknikker, men har en spesiell forkjærlighet for sminke og SFX. Som hun sier selv; «Jeg har vært mye blå i trynet.» Karin er en av Norges representanter i Nordic Cosplay Championship 2022.

(Nebula bilde. Foto av Katrix Media)

EVEN GUDVIG OLSEN

Even Gudvig Olsen, kjent under Even Fix It Volt på instagram, er utdannet som lys- og scenetekniker, og jobber som lystekniker på fulltid. Han har jobbet på de største musikkfestivalene i Norge, masse innenfor TV, som f.eks. Melodi Grand Prix, The Voice, Maskorama og Norske Talenter, for å nevne noen. Even har et stort øye for detaljer, og ser helheten i kostymer, og legger stor vekt på utøvelse på scenen. Han er ledende i elektronikk i kostymer, og har årlige kurs og workshops.

(Gresskarbilde. Foto av Cosplay Studio)

THERESE HOVLAND LANGEMYR

Therese Hovland Langemyr, også kjent som Thereselan, har drevet med cosplay i over 10 år. Hun har i løpet av den tiden vært deltaker og dommer i en rekke cosplaykonkurranser, både nasjonalt og internasjonalt. Hun har representert norge i Nordic Cosplay Championship, der hun brakte hjem en velfortjent 2. plass. I 2019 stod hun øverst på pallen i cosplaykonkurransen på Spillexpo. Hun er en «jack of all trades», men foretrekker søm og elsker de små detaljene. Hun er også veldig opptatt av “play”delen i cosplay, noe hun har bevist igjen og igjen i en rekke konkurranser.

(Mercy bilde. Foto av Starbit Photograpy)