Cosplaybillett SpillExpo

Vi ønsker oss alltid flere cosplayere i kostyme på Spillexpo, og derfor tilbyr vi våre cosplaygjester en rabattert billett som takk for at de vil bringe sine fantastiske kreasjoner til messen vår.

Cosplaybilletter for SpillExpo Stavanger er nå tilgjengelig!

For å kvalifisere til cosplaybillett må du stille i cosplay på Spillexpo Stavanger i 2023.

Det må komme tydelig frem at det er et cosplay. Kostymet du bruker må være helhetlig og gjennomført. Vi ønsker at du sender inn bilde av karakteren du skal cosplaye, samt bilde av deg selv i kostymet. Det går fint å sende inn progress-bilder hvis kostymet ikke er ferdig enda. Originale karakterer og andre kostymer (f.eks. fursuits) går også greit så lenge du sender inn et referansebilde.

Casual cosplay/”closet cosplays” hvor det ikke tydelig kommer frem at det er kostyme/cosplay, godkjennes ikke. (F.eks. Naruto i jeans og oransje t-skjorte).

For å hente ut billetten på messen trenger man å fremvise legitimasjon som stemmer med navnet du har søkt på cosplaybillett under; eksempelvis bankkort eller førerkort. Vi godtar også studentbevis og elevkort.  Husk derfor å signere søknaden din med navn. Dersom du bruker et annet navn enn navnet på legitimasjonen din, informer om dette i søknaden så ordnes dette gjennom Spillexpo Cosplay Team før messen. (Vi har full forståelse for at noen ikke føler seg komfortable med navnet man har valgt å bytte fra seg). 

Billetten betales i skranken når billetten hentes ut. 

Har du spørsmål om cosplaybilletten, send e-post til se.costicket@gmail.com 
Husk at cosplaykonkurransen på søndagen er en fantastisk arena til å vise frem denne fantastiske hobbyen til de besøkende på Spillexpo! Cosplaykonkurransen har både Casual League og Master League, så cosplayere på alle nivå er hjertelig velkommen. 

Har du våpen inntil ditt cosplay? Da må du følge våre regler for våpen. Les mer om våpenregler på SpillExpo.