Cosplaybillett SpillExpo

Vi ønsker oss alltid flere cosplayere i kostyme på Spillexpo, og derfor tilbyr vi våre cosplaygjester en rabattert billett som takk for at de vil bringe sine fantastiske kreasjoner til messen vår.

For å kvalifisere til cosplaybillett må du stille i cosplay på Spillexpo 2021.

Det må komme tydelig frem at det er et cosplay. Kostymet du bruker må være helhetlig og gjennomført. Vi ønsker at du sender inn bilde av karakteren du skal cosplaye, samt bilde av deg selv i kostymet. Det går fint å sende inn progress-bilder hvis kostymet ikke er ferdig enda. Originale karakterer og andre kostymer (f.eks. fursuits) går også greit så lenge du sender inn et referansebilde. Det holder å sende inn ett av cosplayene du planlegger å bruke.

Casual cosplay/”closet cosplays” hvor det ikke tydelig kommer frem at det er kostyme/cosplay, godkjennes ikke. (F.eks. Naruto i jeans og oransje t-skjorte).

For å hente ut billetten på messen trenger man å fremvise gyldig legitimasjon som stemmer med navnet du har søkt på cosplaybillett under; eksempelvis bankkort med bilde, eller førerkort. Vi godtar også studentbevis og elevkort med bilde. Billetten betales i skranken når billetten hentes ut. Vi ønsker av smittevernhensyn at det benyttes digitale betalingsløsninger (Vipps, bankkort).

Husk å signere søknaden din med navn.

(Dersom du bruker et annet navn enn navnet på legitimasjonen din, informer om dette i søknaden så ordnes dette gjennom Spillexpo Cosplay Team før messen. Vi har full forståelse for at noen ikke føler seg komfortable med navnet man har valgt å bytte fra seg).

Vi har et tak på 150 cosplaybilletter tilgjengelig. Her var det førstemann til mølla. Taket for 2021 er nådd, og derfor er det ikke lenger mulig å søke om cosplaybillett.

Pris for Cosplay billett er 390kr. Ordinær billettpris: 690kr.

Husk at cosplaykonkurransen på søndagen er en fantastisk arena til å vise frem denne fantastiske hobbyen til de besøkende på Spillexpo! Cosplaykonkurransen har både Casual League og Master League, så cosplayere på alle nivå er hjertelig velkommen. Les mer om konkurransen her.