Generell info SpillExpo Cosplay:

SpillExpo Cosplay er en del av norges største spillmesse. Cosplay Village vil du finne inne på messeområdet, og det er et trygt og hyggelig samlingspunkt for cosplayere og gjester på SpillExpo! Her vil du møte mange engasjerte mennesker med stor interesse for cosplay og med masse kunnskap. I Cosplay Village vil det være muligheter for å oppdage mer om cosplay, sette seg ned og slappe av litt i chill området og mingle med andre cosplayere, sjekke ut stands og deres innhold, ta profesjonelle studio bilder hos Cosplay Studio, handle cosplay-produkter og sjekke ut spennende originale nerde produkter hos Nerdeportalen.

Nytt for scenen i år vil det også holdes Cosplay innhold hele helgen! Det blir blant annet panel fra vår utenlandske gjest Raven Star cosplay, Bettcanard Design, Chikara Cosplay og Cosplay Against Cancer. Programmer blir annonsert fortløpende.


Stands i Cosplay Village 2019:

 • Nerdeportalen
 • Info stand
 • Raven Star Cosplay – Body Positive Living
 • Cosplay Studio
 • CAC – Cosplay Against Cancer
 • The CosCast
 • Kawaiicon
 • Kazokucon
 • KatrinuChanArt
 • Mythical Idiots by HeliPeach
 • Rhavaniel Creations
 • Hadley artifacts

Gjest

Raven Star Cosplay / Body Positive Living

I år får SpillExpo besøk av en spennende cosplaygjest fra Nederland! Raven Star Cosplay er kjent for sine flotte kostymer og har holdt på med cosplay i 10 år! Raven kommer til oss for å snakke om et veldig viktig tema; kroppspositivitet! Hun har utdanning innenfor området og jobber som veileder, der hun lærer folk om hvordan de skal få et bedre forhold til kroppen sin og mat, ved å godta og ta vare på seg selv fremfor å starte på en diett.

Hun har også lansert en E-bok som du kan laste ned gratis her: https://www.bodypositiveliving.com/english/#FreeEBook

Hun kommer til å holde paneler på hovedscenen hver dag under SpillExpo-helgen, hvor du kan kan komme og lære mer om dette utrolig viktige og relevante teamet! Hun vil også ha en egen stand i Cosplay Village som du kan stikke innom for en koselig prat.

Følg henne på:
https://www.bodypositiveliving.com/english/
Instagram: https://www.instagram.com/ravenstarcosplay/
Instagram: https://www.instagram.com/bodypositiveliving_eng/

Fotografer: Mariët Mons Fotografie og Miradel


Cosplay dommere

Chikara Cosplay

Chikara Cosplay er vår tredje og siste dommer på @SpillExpo i år! Hun kommer opprinnelig fra Danmark, men har nylig flyttet til Norge. Hun har lang erfaring med cosplay da hun har holdt på dette i 10 år. Å gjenskape karakterer som en hyllest til kildemateriale er en av hennes store lidenskaper, og hun liker å se rene utførelser sammen med intrikate teknikker.

Chikara har utdanning som syerske og har en bachelor i tekstildesign, -håndverk og kommunikasjon. I tillegg til dette har hun stilt i en rekke cosplay konkurranser i utlandet, bla. NCC 2015 og ECG 2016. I år har hun allerede stått på scenen og konkurrert i den internasjonale cosplay konkurransen World Cosplay Summit i Japan!

Kanskje du har en drøm om å konkurrere på scenen også? Chikara kommer også til å holde panel om temaet Internasjonalt cosplay miljø og konkurranser. Her er det mulighet for å lære masse fra en person med mye erfaring så vi håper å se deg på fredagen på SpillExpo!

Følg henne også her:
https://www.instagram.com/iamchikara/
https://twitter.com/IamChikara

Fotografer
https://instagram.com/zarsudk
https://instagram.com/photobygiro
https://instagram.com/jacob.cr2


Bettcanard Design

Bettcanard Design er en av våre 3 dommere på SpillExpo i år. Hun har har tittelen nordisk cosplay mester, da hun tidligere i år stakk av med førsteplassen i den store cosplaykonkurransen Nordic Cosplay Championship, med det helt fantastiske Grunt cosplayet sitt fra Mass Effect. Men det stopper ikke bare der, Bettcanard har også en bachelor i SFX-sminke og design, og driver nå sitt eget firma hvor hun jobber med sminke, SFX, skulpturering, performance og undervisning.

Følg henne også her:
https://www.bettcanard.com/
https://www.instagram.com/bettcanard/

Fotografer:
Cosplay Studio
Katrix media


Ibelinn Cosplay

Ibelinn Cosplay stakk av med førsteplassen i cosplaykonkurransen på SpillExpo 2018, med dette fantastiske cosplayet av Jaina Proudmoore. Hun hadde et show på scenen som brakte gåsehud til publikum!

I år ønsker vi henne hjertelig velkommen tilbake som dommer! Ibelinn er kjent for sine fantastiske crafting skills og har et godt øye til detaljer. Hun har bred erfaring som dommer, og har tidligere dømt i blant annet Nordic Cosplay Championship 2017. Hun har også jobbet med PlayStation tidligere, da med sitt flotte Aloy cosplay fra Horizon Zero Dawn.

Følg henne også her:
https://www.ibelinncosplay.com/
https://www.instagram.com/ibelinncosplay/
https://twitter.com/Ibelinn

Fotograf: Ibelinn Cosplay