Vi deler Spillexpo-streamere og Youtubere inn i to klasser: Verifiserte Streamere/Youtubere og Spillexpo VIP-streamere/Youtubere.

  • Spillexpo Verifiserte Streamere/Youtubere er streamere som gjennom kanalen sin har annonsert på kanalen sin at de skal være til stede på Spillexpo 2016. Verifiserte streamere/Youtubere listes på denne siden, slik at deres fans lett kan se hvor og når de vil være på Spillexpo 2016.
  • Spillexpo VIP-streamere/Youtubere er streamere med mer enn 5.000 følgere på Youtube/Twitch el. lignende, gjennomsnittlig 1.000+ visninger på videoene/streamene sine og som har annonsert på kanalen sin at de skal være til stede på Spillexpo 2016. VIP-streamere får gratis inngang på Spillexpo og tilgang til et eget backstage-område med mat og forfriskninger.

Ønsker du å listes på denne siden? Gjør følgende:

  1. Lag en video på kanalen din hvor du annonserer for følgerne dine at de kan møte deg på Spillexpo 11-13. november 2016.
  2. Send lenke til videoen til kristoffer@norgesexpo.no og vi lenker til denne fra denne siden.
  3. Hvis du ønsker grafikk (som Noobwork nedenfor), så send oss også et bilde med størrelse: 250 x 180 pixler.

Merk at det kun er streamere/Youtubere med mer enn 5.000 følgere som blir VIP-streamere/Youtubere; alle andre blir Verifiserte Streamere/Youtubere.

Spillexpo VIP-streamere/Youtubere

Untitled-1flippklipppondernSONDREogPAPZkattekrypstarflameqmuffinchaimbokimeminonorspillkontoretnaireksdaniellmillionspacelovenordavindenimuawjottersen-250x180rullendekjottkakeexotapernnerdgatahelenawelottachuquegeeksbenjaminsayeedblacksimentheiesintful1bannersquikforceherculescoankawaitobiasemizavalde

Spillexpo Verifiserte Streamere/Youtubere

fridavictotocrakiebwingytbirdbabepitbullnydleehavardrobinmisbettamrrobinhxidaemwaadventurecortezkapteinpengunocrieshdbjornapepilotSpillexpo 2016lsdlthecoscastimcydexdannyeosupercliffstellankamolisthepaxkritexmonokongamingandreahenrikhummmgamingcartmanhdrudypalmergeeky

Send en mail til kristoffer@norgesexpo.no hvis du kommer til Spillexpo 2016 og vil listes her.