Spillexpo på Norges Varemesse

Velkommen til Spillexpo!

6. november 2015 braker det løs på Norges Varemesse i Lillestrøm. Da går stabelen av for Spillexpo, Norges første og største dedikerte spillmesse.

Spillexpo vil være en bred, samlende spillmesse for alt spillrelatert i Norge. Messen er inspirert av lignende messer i andre land, som for eksempel Gamescom i Tyskland, Gamex i Sverige og E3-messen i Los Angeles.

På Spillexpo møter du spilldistributører, spill- og app-utviklere, spillbutikker, indieutviklere, utdanningsinstitusjoner, offentlige støtteordninger for spill og interaktive produksjoner, LAN-arrangører og mange flere. Alle plattformer vil være representert, herunder Playstation, Xbox, Nintendo, PC, Mac, iPhone, Android og Windows Phone.

I løpet av de tre dagene Spillexpo varer forventer vi anslagsvis 20.000 spillinteresserte gutter og jenter i alle aldere. Over 10.000 kvadratmeter er også satt av til arrangementet.

Messen vil ha en bred innholdsmessig profil, med releaser og arrangementer på scenen, gamingstations, forelesninger, seminarer, pressemøter og livespilling. Det vil også bli anledning til å møte artister og kjente spillpersonligheter.

Det er mulig å kjøpe billett i døren, men vi anbefaler alle å kjøpe billett på forhånd via vår partner Billettservice.no. Da slipper du kø, samt at enkelte dager kan bli forhåndsutsolgt. Det vil da ikke være mulig å kjøpe billett i døren for disse dagene. Det er også billigere å kjøpe billett på forhånd.

Spillexpo arrangeres av messe- og eventselskapet Norgesexpo AS, i nært samarbeid med Norges Varemesse. Spillexpo ble startet av – og er drevet av – Erling Løken Andersen (messesjef) og Julius Solheim (messegeneral).

Vel møtt til Spillexpo 6-8. november 2015 på Norges Varemesse i Lillestrøm!

Åpningstider: 

Fredag: 15.00 til 21.00
Lørdag 11:00 til 20:00
Søndag 11:00 til 18:00
59 kommentarer
 1. Ståle S

  Svar

  Jeg skal iallefall dit.
  Hva er prisene for inngang?
  (1 dag – alle dager osv)

 2. Oskar

  Svar

  Kommer det til å være en AC3 stand der? selv om spillet allerede er gitt ut før messa hadde det vært fantastisk med en Ac3 stand!

  • Henrik Nordby

   Svar

   Ja, det blir en AC3 stand der, en haug med WiiU, playstation har egen stand med Black ops, Allstars battle royale, EA med Most Wanted og mye mer. mer info vil komme ut i morgen ca en time etter åpning

 3. Andreas

  Svar

  Har hørt rykter om et lan den helgen som skal være ved siden av messen. stemmer dette? og hva er prisen?

 4. Daniel

  Svar

  Heisann. Hva slags våpenregler har dere når det kommer til cosplay? Er replica våpen ulovlig å ta med seg inn?

 5. Einar

  Svar

  Jeg kommer i vertfalt dette blir en veldig moro og spenenes helg gleder meg veldig.

 6. Elias

  Svar

  Folkens, det går an å LESE TEKSTEN på siden FØR dere spør om alt mulig dumt som «hva koster det?» og «kjøpe billet i inngangen» osv.. Det STÅR FUCKINGS PÅ SIDEN!! Hvis ikke, så sjekk billetservice som de til og med linket til her. -.-

 7. Megogikkedeg

  Svar

  Noen som husker hvilken stand/spill for ipads? Var en slags plattform spill presentert på 2 Ipader på standen?

 8. Kjell

  Svar

  Er det lov å ha med speilrefleks kamera inn? Eller er det kun forebeholdt presse?

 9. kenny

  Svar

  tusen takk spillexpo dere fikset spille problemene mine og gjore at jeg kjønte mer om spill. Tusen takk jeg kommer til å savne spillexpo, vi sees neste år :)

  • admin

   Svar

   Dette er ikke et LAN, men en spillmesse. Så du trenger ikke å ha med egen PC – det finnes cirka 150-200 spillmaskiner i lokalene våre mens Spillexpo skjer :)

  • admin

   Svar

   Det håper vi også. Vet du hvem vi evt. kan kontakte, så skal vi sjekke opp for deg?

 10. Magnus

  Svar

  Blir det åpnet større del av hallen i 2014? Veldig bra i 2013, men kunne med fordel vært plass til flere:-) i tillegg bør dere ha et bedre sene/storskjerm område med bedre lyd og bilde. Kritikken til side. Kjempe bra innsats dere gjør her, fortsett med det. Lykke til videre.

 11. Anniken Telnes Iversen

  Svar

  Jeg kan ikke se at det står noe om billettpriser på nettsidene. For å finne prisene må man inn på Billetservice sine nettsider, og man må trykke «kjøp billett» først. Kanskje ikke opplagt hvis man bare vil se hva prisene er før man bestemmer seg for å kjøpe. Jeg kan heller ikke se at det står noe om helgebillett for barn. Er det forskjell i på prisen for barn og voksen når det gjelde helgebillett?

  • admin

   Svar

   Hei, nei, det er ingen spesiell pris for weekendpass for barn. Barnebillettene er allerede rabattert per dag, så de må evt. kjøpe 3 dagsbilletter for å få inngang alle dager.

 12. ...

  Svar

  Er det mulig at billettene blir utsolgt!?!? I såfall, ble det utsolgt ifjor? Er det stor sjanse? Jeg er super redd for at billettene på lørdagen blir utsolgt! Jeg får nesten ikke sove om natten av tanken på at billettene kanskje blir utsolt. :( Jeg trenger svar. <3

  • admin

   Svar

   Ja, det er mulig at det blir utsolgt, særlig på lørdagen. Du MÅ kjøpe billett på forhånd via Billettservice.no.

 13. Svar

  Kan ikke vente på SpillExpo 2014. Messen i 2013 var noe av det beste og mest engasjerende jeg har vært med på noensinne. Det gleder en spillentusiasts hjerte å se så mange folk samlet rundt mediumet.

  • admin

   Svar

   Du kan kjøpe alle steder man normalt sett kan kjøpe Billettservice-billetter, ja.

 14. Elias Huseby

  Svar

  Hei, er det mulig å kjøpe billetter ved inngangen, eller må dette gjøres på nett?

 15. anders hansen

  Svar

  hei, er det noen stands der som selger imac litt rimeligere der?

Legg til en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *